HENTBOL BAŞARI ÖDÜLÜ DOĞA KOLEJİ'NİN

Hentbol Magazin dergisinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği 2013-2014 Yılı Hentbol Ödülleri sahiplerini buldu. 31 dalda ödülün verildiği gecede Doğa Okulu Başarı ödülüne layık görüldü.

ETİKETLER : hentbol magazin , hentbol başarı , spor başarısı , hentbol haber , dünya liseler hentbol şampiyonası

Titanic Business Hotel'de düzenlenen ve büyük ilgi gören ödül töreni hentbol camiasını yine bir araya getirdi. 31 dalda ödülün verildiği gecede Liseler Dünya Şampiyonluğunu kazanan Doğa Okulu Bayan Hentbol takımı Hentbol Magazin dergisinin Başarı ödülüne layık görüldü.Ödülü Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu nun elinden alan Doğa Okulu Spor Koordinatörü Tunç DAĞAL teşekkür konuşmasının ardından başarılarının artarak devam edeceğini söyledi.

Gecenin bir başka güzelliği de hentbol takımımızın antrenörü Mülayim YALÇIN’ın Yılın en iyi altyapı antrenörü ödülünü alması oldu. Geceye yönetici antrenör ve sporcularımızla tam kadro katılan takımımız görüntüsüyle göz doldurdu.

Takımımızı kutluyor başarılarının artarak devamını diliyoruz.