HER GÜNE İNGİLİZCE İLE BAŞLIYORUZ: MESSAGE BOARD TIME

Mutlu öğrenme ortamlarında öğrenci merkezli uygulamalar bütünü ile anaokulu öğrencilerimizle güne kocaman gülen bir “Hello” ile başlıyoruz.

ETİKETLER : ingilizce eğitimi , anaokulu ingilizce , yabancı dil , okul öncesi , message board

Günlük dil kullanımı destekleyen, bireysel motivasyon ve fırsat sunan, sosyal yetkinlik becerileri kazandıran, okuma-yazma öncesi dönemine ait becerileri geliştiren “Message Board Time” uygulamamız anaokulu öğrencilerimize takvim (ay, gün, yıl), hava durumu, mevsimler, duygularım, saat, renk, şekil, sayı kavramlarını ve görsellerle somut değerler kazanan kelimelerin bir araya gelmesi ile oluşan cümle ve sesleri günlük rutinlerimiz dahilinde öğrettiğimiz bir zaman dilimidir.

Her İngilizce dersi başlangıcında zaman ayırdığımız bu rutin uygulama her bölümü ile farklı kazanımlara hitap etmekte ve öğrencilerimiz tarafından keyifle takip edilmektedir. Öğrencilerimizde rutin uygulamanın ötesinde İngilizce eğitiminde bir kültüre dönüşen Message Board Time uygulaması bölümlerinin küçük modeller olarak ev ortamlarında da rutinsel olarak yapılması ev-okul bağlantısı sağlamakta ve öğrencilerimizin dil gelişimine yön veriyoruz.