Haber ve Etkinlikler

HER OKUL BİR KÜTÜPHANE

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri Türkiye geneli gerçekleştirdikleri, “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kitap ihtiyacı olan devlet okullarına 20.000 adet kitap bağışı yaptı. Gururluyuz!


Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile iş ve eğitim dünyasına ilham kaynağı olan vicdanlı ve duyarlı doğa nesli Türkiye genelinde başlattıkları proje ile milyonlarca öğrenci kardeşini sevindirdi. Tüm Türkiye kampüslerimizin liderlik akademisi öğrencilerinin her yıl geleneksel hale getirdikleri proje kapsamında kitap ihtiyacı olan devlet okullarına kitap toplama kampanyası başlattılar.
 

Projenin her aşamasını kendileri gerçekleştiren liderlik akademisi öğrencileri ihtiyaçlı devlet okullarını bularak iletişime geçti. Projenin ülke genelinde duyulması ile ülkenin çeşitli yerlerinden gelen taleplere de cevap vermeye çalışan öğrencilerimiz proje hedeflerini büyüterek hemen hemen her talebe karşılık vermeye çalıştılar. Kütüphanesi olmayan okulları yerlerinde ziyaret eden öğrencilerimiz eksikleri tespit ederek büyük bir heyecanla projelerine başladılar. Hazırladıkları afişler ve sosyal medya aracılığı ile büyük kitlelere ulaşan öğrencilerim Türkiye genelinde 65 devlet okuluna 20.000 adet kitap bağışında bulundu.

 

t-MBA eğitim modelinin en önemli kazanımlarından biri olan Liderlik Akademisi ile öğrencilerimiz topluma pozitif katkı sunan, duyarlı bireyler olarak yetişiyor. Proje için büyük çaba gösteren liderlik akademilerimizi tebrik diyor, projeye destek veren herkese teşekkür ediyoruz.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL