HEYECANLA BEKLENEN D’MUN KONFERANSI 19-20-21 KASIM'DA

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji lise öğrencilerimizin güncel dünya meselelerini İngilizce olarak tartıştığı, 21. d-MUN Konferansı, 19-21 Kasım tarihleri arasında Bolu'da gerçekleşiyor.

ETİKETLER : d'MUN , konferans , İngilizce eğitimi , Birleşmiş Milletler , Doga Koleji MUN Topluluğu , birleşmiş milletler simülasyonu , pearson sertifikası
Gelenekselleşen Model Birleşmiş Milletler Konferansı d’MUN, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji İngilizce bölümü tarafından lise öğrencilerimizin katılımıyla 11. yaşını kutluyor. Öğrencilerimizin üç gün boyunca tamamen İngilizce konuşarak BM delegeleri rolünde dünya meselelerini tartıştıkları bu konferanslar hem diplomasiyi öğrenmelerine hem de gelecekteki kariyerlerine hazırlanmalarına katkı sağlıyor.

19-20-21 Kasım tarihlerinde 21.si düzenlenecek konferanslar Pearson tarafından ‘’Pearson Assured’’ belgesiyle uluslararası akreditasyona sahip. Her yıl iki kere düzenlenen d’MUN Konferanslarında Ortadoğu meselesi, göçmenlik, ırkçılık gibi güncel konular tartışılıyor.

Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılı bir konferans diliyoruz.