HOLLANDA'NIN MICROSOFT SHOWCASE OKULU'NA ZİYARET

Doğa Okulları Showcase Kardeş Okul Projesi’yle eğitim teknolojileri uygulama ve geliştirme vizyonunu uluslararası boyuta taşıyor!

ETİKETLER : Showcase , microsoft , ömer ömeroğlu , limes schools , eğitim teknolojileri , kardeş okul

Microsoft’un Türkiyede’ki Showcase okulu olan Doğa Okulları, Hollanda’nın Showcase okulu ile bir araya gelerek eğitim teknolojilerinde ‘kardeş okul’ uygulama çalışması ile Avrupa’ya açıldı.

Özgün eğitimine teknolojiyi de dahil ederek çocuklara keyifli ve kalıcı öğrenmenin kapılarını açan Doğa Okulları, Showcase Karde1ş Okul projesiyle vizyonunu uluslararası arenada da gösteriyor. Doğa Okulları Bilgi Teknolojileri CIO’su E. Ömer Ömeroğlu Hollanda’da Microsoft’un eğitim portallerini en iyi kullanan okulunu ziyaret ederek, Limes Okulları direktörü FRANS VAN EFFERINK ile görüşerek Showcase Kardeş Okul Projesi’ni başlattılar.

Her iki okul da ‘Showcase Kardeş Okul’ projesi ile eğitim teknolojilerindeki uygulama, strateji ve vizyonunu geliştirmeyi hedefliyor. Eğitimcilerin ve öğretmenlerin teknolojiyi en verimli şekilde kullanabilmesi gibi işbirliklerinin konuşulduğu görüşmede, eğitim teknolojileri alanında uzman ve yetkin kişilerden destek alınarak proje geliştirme ve uygulama ayrıca öğrencilerin  karşılıklı skype etkinlikleri yaparak, bilgi paylaşımı yaparak ortak proje geliştirme noktasında mütabakata varıldı.

Proje, Limes Okulları Direktörü FRANS VAN EFFERINK'in Doğa Okulları'nı ziyareti ile devam edecek.