HUZUREVLERİNDE ERKEN YILBAŞI

19 Aralık perşembe günü hediye olarak alınan çiçeklerle birlikte huzurevi ziyaretine giden Bostancı Doğa Okulu öğrenci meclisi, huzurevi sakinleri tarafından büyük sevinç ve heyecanla karşılandı.

ETİKETLER : t-MBA , öğrenci meclisleri , Bostancı Doğa Koleji , huzurevi ziyareti , yılbaşı
Huzurevi sakinlerini yılbaşında unutmadıklarını gösteren Bostancı Doğa Koleji öğrenci meclisi ve komisyon öğrencilerinin gittiği bu ziyarette gösterilen ilgi karşısında kimilerinden mutluluk gözyaşları, kimilerinden sevinç kahkahaları geldi. Tuttuğu eli bırakmak istemeyen teyzelerden tutun, doktorluk, öğretmenlik anılarını anlatmaya doyamayan amcalara kadar herkes sevgiyle kucakladı öğrencileri. Her gün hatırlanması ve hiç unutulmaması gereken yaşlılarımıza duyarlılık ve sevgiyle yaklaşılması hem huzurevi yetkililerini çok etkiledi hem de herkes tarafından çok taktir edildi. Değerlere önem veren ve destek olan Doğa Koleji öğrenci meclisleri bu ziyaretlede yaşlılarımızı unutmamış oldu.