IB WORLD SCHOOL İLE TANIŞTINIZ MI?

Doğa Koleji'nin ayrıcalıklı eğitim sistemlerinden IB World School ve Cambridge IGCSE Sistem toplantısı 10 Mayıs'ta Acarkent Doğa Koleji'nde gerçekleşiyor.

ETİKETLER : ib world school , ib high school , camridge igcse , bakalorya , baccalaureate , ib tanıtım , ib nedir

Acarkent Doğa Koleji, öğrencilerin hem akademik hem de beceri gelişimine odaklı uluslararası standarta bir eğitim programı olan Uluslararsı Bakolarya (IB) diploma programını uyguluyor. Yabancı diller yapılanmasında ise Cambridge IGCSE program uygulayan Acarkent Doğa Okulu öğrencilerine tüm dünyada geçerli sertifika imkanı sunuyor. Bu ayrıcalıklı eğitim sistemi hakkında bilgi almak için tüm veli ve öğrencileri okulumuza bekleriz.

Detaylı bilgi için tıklayınız...

Yer: Acarkent Doğa Koleji
Tarih: 10 Mayıs 2014 Cumartesi
Program: 10.00 - 12.05 Neden Acarkent Doğa Koleji? / 12.05 - 12.30 Kokteyl