II. ULUSLARARASI GENETİK ZİRVESİ BAŞLIYOR!

Canlılığın merkezi olan DNA’dan geleceğin teknolojilerine yolculuk yapıyoruz!

ETİKETLER : II. Uluslararası Genetik Zirvesi , DNA , Doğa ve Gelecek Kulübü , Biyoloji

Hayallerin ötesine geçmek, bilinmeyene ulaşmak, her zaman heyecan vericidir. Doğa Anadolu Liseleri, Doğa ve Gelecek Kulübü öğrencileri bu heyecanla, canlılığın merkezi olan DNA’dan geleceğin teknolojilerine yolculuk yapıyor!

Bu seneki Uluslararası Genetik Zirvemizde yine alanında tanınmış seçkin konuklarımız bilim ve teknolojideki son gelişmeleri ve araştırmaları katılımcılarla paylaşacaklardır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden Türkiye Biyoteknoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin ÖKTEM “Nanoteknoloji” konulu sunum yapacaktır. Ankara Üniversitesi’nden BİDEB Biyoloji Olimpiyatları Akademik Komitesi Başkanı Prof. Dr. Cumhur ÇÖKMÜŞ ise katılımcıları “Ulusal ve Uluslararası Bilim Olimpiyatları” konusunda bilgilendirecektir. Başkent Üniversitesi’nden Doç. Dr. Füsun EYİDOĞAN “Bitki Biyoteknolojisi” hakkında sunum yapacaktır.

Programın sonunda, Kriminoloji Daire Başkanlığı tarafından “Olay Yeri İnceleme” konusunda gösteri yapılacaktır. Programda ayrıca Çukurambar Doğa Koleji’nin Latin Dans gösterisi, İncek Doğa Okulu Orkestrası’nın performansı ve farklı etkinlikler olacaktır. Bu hedeflerle yola çıkarak 11 Nisan 2014 Cuma günü Ankara İncek Doğa Koleji’nde II.Uluslararası Genetik Zirvesi’nde biraraya geliyoruz.

Tarih: 11 Nisan 2014 Cuma

Program: II. Uluslararası Genetik Zirvesi