III. GENÇ YETENEKLER MÜZİK YARIŞMASI DOĞA KOLEJİNİN KATKILARIYLA BAŞLIYOR!

BT Müzik ve Sahne Sanatlarının düzenlediği III. Genç Yetenekler Müzik Yarışması, Doğa Kolejinin katkılarıyla başlıyor! Haydi sen de katıl, beğen, destekle!

ETİKETLER : genç yetenekler , uluslararası müzik yarışması , ugy-istanbul , müzik yeteneği

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması'na 18 yaşın altındaki tüm öğrencilerimiz bireysel piyano, diğer enstrümanlar ve vokal dallarında katılabiliyor. Katılımın ücretli olacağı yarışmada Doğa Koleji öğrencilerine %50 indirim fırsatı sunuluyor.

Başvurular 17 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecek olup finaller 27-28 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul Beşiktaş’taki Deniz Müzesi'nde gerçekleşecek. Sadece Doğa Koleji öğrencilerine özel, %50 indirim fırsatı ile tüm öğrenciler yarışmaya katılabilecekler. Doğa Koleji öğrencilerinin yarışmaya indirimli katılabilmeleri için öğrenci belgelerini online başvuru esnasında yüklemeleri yeterli olacak.

Yarışmanın ilk aşaması www.ugy-istanbul.com adresi üzerinden online katılım ile gerçekleşecek olup üye olduktan sonra performans videonuzu 17 Mayıs 2017 tarihine kadar yükleyebilirsiniz. Halk ve Jüri oylamasında finale kalan katılımcılar 21 Mayıs 2017'de açıklanacak ve 27-28 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul Deniz Müzesinde düzenlenecek final yarışmasında performanslarını sergileyeceklerdir.

Ödül töreni 28 Mayıs 2017, saat 15.00’te Deniz Müzesi'nde gerçekleşecektir.

Haydi Doğalı, sen de katıl, beğen, destekle! Online başvuru için tıklayınız...

Yarışma Aşamaları

Halk Oylaması (13 yaşa kadar)
Bu kategori, müzik kurslarında eğitim alan veya bireysel çalışan tüm amatör müzik öğrencilerinin katılımına açıktır. Tam zamanlı Konservatuvar veya Müzik Okullarında okuyan öğrenciler bu kategoride yarışamazlar. Piyano ve Diğer Enstrümanlar/Vokal dallarında online en fazla beğeni alan 10’ar yarışmacı finale katılmaya hak kazanır. Diğer Enstrümanlar/Vokal dalında her türden vokal-şarkı veya herhangi bir enstrüman ile katılım serbesttir.

Jüri Oylaması (14-18 yaş)
Tam veya yarı zamanlı Konservatuvar, Güzel Sanatlar Lisesi veya Müzik Okullarında okuyan öğrenciler dahil olmak üzere müzikle ilgilenen 14-18 yaş aralığındaki tüm gençlerin katılımına açıktır. Bu kategoride Piyano ve Diğer Enstrümanlar/Vokal dallarında jürinin belirleyeceği 10’ar yarışmacı finale katılmaya hak kazanır. Diğer Enstrümanlar/Vokal dalında her türden vokal-şarkı veya diğer herhangi bir enstrüman ile katılım serbesttir.

Halk Oylaması Özel Kategori (18 yaşına kadar)
Özel öğrenme ihtiyaçları olan genç yeteneklerin katılımına açıktır. Bu kategoride her türlü enstrüman veya vokal-şarkı ile yer almak mümkündür. On-line halk oylamasıyla belirlenecek 10 finalist, ödül töreninde hazır bulunacaklardır.