İLKOKUL VELİLERİMİZ ELT PARENTS SEMİNERİNDE BULUŞTU

"Çocuğumun İngilizce eğitiminde ben de varım!" diyen ilkokul 2-3-4. sınıf velilerimiz ELT Parents seminerinde buluştu.

ETİKETLER : ELT Parents , seminer , ingilizce eğitimi , evde ingilizce , teresa doğuelli , devrim özdemir , okulda ingilizce

"Çocuğumun İngilizce eğitiminde ben de varım!" diyen ilkokul 2-3-4. sınıf velilerimiz Doğa Okulu anaokulu & ilkokul öğrencileri velileri çocuklarının İngilizce eğitimi sürecini tanımak ve bu aşamalara dahil olabilmek adına ev ortamlarında fark yaratacak aktivite önerilerinin paylaşıldığı, alanında uzman eğitmenler ile 20 Aralık tarihinde ELT Parents seminerinde buluştu.

Seminerin birinci oturumunda Teresa Doğuelli "Çocuğunuza Evde İlham Vermek" konu başlığıyla velilerimizle insan hafızasının nasıl çalıştığına dair en son araştırmaları paylaştı. Seminerimizde velilerimiz, çocuklarının okulda öğrendiklerini evde eğlenerek hatırlamalarına yardımcı olacak aktiviteler yaptı ve veli-öğrenci-okul üçgeninin yürütülmesinde etkin rol almanın yolları hakkında konuştu.

Seminerin ikinci oturumunda Devrim Özdemir "Ana Bir Kelime Öğretenin Bin Yıl Kölesi Olayım" konu başlığıyla dil öğreniminde (yabancı dil ya da anadil) kelimelerin öğrenim süreci koşullarını,bu sürecin neredeyse her iki dil için de aynı olduğunu ancak ikinci dil öğrenimindeki koşullar bu süreci bir çocuk için daha zor ve keyifsiz ve hatta gereksiz hale getirebildiğinden bahsetti. Devrim Özdemir bu konuşmasında velilerimize kelime öğrenimindeki süreç hakkında bilgi verirken evde de uygulayabileceğiniz bazı aktivite örnekleri sunarak kendi özgü üslubu ile velilerimize bu süreçte çocuklarına nasıl yardımcı olabileceklerini gösterdi.