IN2STEAM ULUSLARARASI BİLİM GÜNÜ VE KONFERANSI

2019 yılından bu yana sürdürülmekte olan IN2STEAM projesinin Uluslararası Bilim Günü ve Konferansı, 4 Haziran 2022 Cumartesi günü İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde!

Doğa Koleji Projeler Koordinatörlüğümüz tarafından 2019 yılından bu yana sürdürülmekte olan IN2STEAM projesinin Uluslararası Bilim Günü ve Konferansı, 4 Haziran 2022 Cumartesi günü Geleceği Şekillendir: Kariyer Gelişiminde Öğrenci Yönelimli STEAM Eğitimi ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Güçlendirmeteması ile İstanbul Bilgi Üniversitesi santralİstanbul Kampüsü’nde yerli ve yabancı uzman katılımcılar ile gerçekleştirilecek.

Konferansın ana konuşmacıları Prof. Dr. Feride Çiçekoğlu (Bilgi Üniversitesi, Türkiye), Prof. Dr. Inge Christ (Stavenger Üniversitesi, Norveç) ve Dr. Zuhal Yılmaz Doğan (Doğa Koleji, Türkiye) olacak.

Konferans kapsamında ayrıca poster ve sözlü sunumların yanı sıra STEAM alanında tecrübe ve derslerin aktarılacağı paralel atölye çalışmaları, açık hava etkinlikleri ve da düzenlenecek.

Konferansın konuları ise;

•Temel Eğitimde STEAM