İNGİLİZCE İLE SANATI BULUŞTURDUK

Doğa Okulu Lise İngilizce Dil Öğrenimi, öğrencilerin sadece dünya klasiklerini okuyarak değil, okul binalarından uzak, gerçek dünyanın bir parçası olarak, ana dili İngilizce olan profesyonel aktörler tarafından klasik eserlerin sahne aldığı oyunları takip ederek, klasik öğretim metotlarının ve müfredatlarının ötesine geçiyor.

ETİKETLER : ingilizce , A Christmas Carol; Charles Dickens , Peter Pan , Sir James Matthew Barrie , Kenter Tiyatrosu

Doğa Koleji lise öğrencileri “A Christmas CarolCharles Dickens, “Peter PanSir James Matthew Barrie ve daha birçok İngilizce performansı izleyerek İngilizce becerilerini geliştirmek üzere Kenter Tiyatrosu'nu ziyaret ediyor. 500'ün üzerinde lise öğrencisi geçtiğimiz ay ve bu ay sahnelenen oyunları izledi.