İNGİLİZCE’DEN SARDUNYACA’YA 250'DEN FAZLA DİLE ÇEVRİLEN “KÜÇÜK PRENS” SERGİSİNDEYİZ

Lise öğrencilerimiz dünyanın en çok basılan ve okunan kitapları arasında yer alan Antoine de Saint-Exupery’nin eseri “Le Petit Prince” kitabının çevirilerinden oluşan muhteşem koleksiyonunu inceliyor.

ETİKETLER : litte prince , ingilizce , etkinlik , küçük prens , sardunyaca , sergi , Le Petit Prince , Antoine de Saint-Exupery

Doğa öğrencileri, 1943 yılında yayınlanan, küçük bir çocuğun gözünden büyüklerin dünyasının anlatıldığı dünya edebiyatının önemli eserlerinden The Little Prince'ı konu alan sergide bir araya geldi. Öğrencilerimiz kitabın pek çok ülkedeki ilk basımlarını, çeşitli dillerde yapılan çevirilerini, en küçük boyutlu ve görme engelliler için basılmış örneklerini inceleme ve İngilizce öğretmenleri eşliğinde okuma fırsatı buldular.