INTEL EDUCATION SERVICE CORPS İLE DOĞA ÖĞRENCİLERİ MAKER HAREKETİ'NDE BULUŞUYOR!

IESC ekipleri 16 Kasımda Türkiye’de…

ETİKETLER : maker , hareket , etkinlik , panel , proje , ataşehir 3 kampüsü , IESC , proje , çalışma

Maker Hareketi, Doğa Öğrencileri ile bir araya geliyor. Intel Education tarafından desteklenen ve çocukların, dünya vizyonunu, değerlerini geliştirmeye yönelik yapılan proje, uygulama ve çalışmalar ile 5 gün boyunca öğrencilerimiz ile Maker etkinliği yaparak, üretim, tasarım ve teknoloji odaklı projelerin desteklenip geliştirilmesini sağlayacaktı. IESC ekibi ile Maker proje çalışma ve uygulamaları gerçekleştirecek olan Ataşehir 3 Bilim Kampüsü Öğrencilerimiz, edindikleri deneyimler ile topluma ışık tutacak projeler geliştirme fırsatı yakalayacak.

Maker ile Bilgisayar destekli prototipleme araçlarıyla, istenilen parçalar hızlı bir şekilde u¨retilebilir. Ardunio ve hazır kitler ile giyilebilir teknolojiler, nesnelerin programlanması sağlanabiliyor. Temel FLL Elektronik Prototipleme İleri Du¨zey Drone’lar, insansız hava araçları ve öğrencilerin hayal ettiği her şeyi üretebilme imkanı sağlanıyor. 3D modellemeler ile oluşturdukları ürünlerin sensörler ve motorlar ile hareketlendirilerek hayal ettikleri projeleri gerçekleştirmelerini sağlayan Maker Hareketi ile Doğa üreten bir nesil yetiştiriyor.