İŞ DÜNYASININ LİDERLERİ GELECEĞİN LİDERLERİ İLE BULUŞTU!

Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin yöneticileri, TTNET ve Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü işbirliğiyle Ankara'da düzenlenen "TTNET Liderlik Forumu"nda deneyimlerini gençlerle paylaştı.

ETİKETLER : iş dünyası , liderler , TTNET , Ankara Rixos Otel , Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker , TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya , DAIKIN

“Liderlerle Bir gün, Tecrübeleriyle Bir Ömür” teması ile Ankara Rixos Otel’de düzenlenen organizasyona, 67 üniversiteden başvuran 4 bin 387 öğrenci arasından seçilen 250 öğrenci katıldı. Doğa Koleji’ nin de sponsorluğunu yaptığı Liderlik Forumu'nda, üniversiteli gençler iş dünyasının liderleriyle bir araya geldi. Liderlik Forumu'na katılan liderler, gençlerle iş dünyasında başarılı olmanın ipuçlarını ve deneyimlerini paylaştı. TTNET'in Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü işbirliğiyle düzenlediği Liderlik Forumu'na, Doğa Okulu öğrenci meclis başkanları da katıldı. Doğa Okulu öğrencileri iş dünyasının öncü şirketlerinin yöneticilerinin tavsiyelerini ilk elden alma olanağı buldu.

İki gün süren organizasyonda, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, DAIKIN Türkiye CEO’su Hasan Önder, Güral Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, INTEL Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın, Garanti Bankası Eski CEO’su Akın Öngör, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Günaydın Restoranları Kurucu Ortağı Cüneyt Asan, Korn Ferry International Onursal Başkanı Şerif Kaynar, Endovor Yönetim Kurulu Üyesi Cansen Başaran Symes ve TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen de toplantıya konuşmacı olarak katıldı.