İŞ DÜNYASININ LİDERLERİ İLE GELECEĞİN LİDERLERİ BULUŞTU!

“Liderlerle Bir Gün, Tecrübeleriyle Bir Ömür”

ETİKETLER : liderlik forumu , lider , ceo , yönetici , marka kulübü , JW Marriott Hotel

İş dünyasının önemli markalarının CEO’ları ve yöneticileri Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü’nün düzenlediği “Liderlik Forumu” etkinliğinde gençlerle buluştu.

Türkiye’nin en büyük öğrenci organizasyonu olarak dikkat çeken Liderlik Forum “Liderlerle Bir Gün, Tecrübeleriyle Bir Ömür” temasıyla JW Marriott Hotel’de gerçekleşti. 75 farklı üniversiteden 500 öğrenci katılım gösterdiği etkinlikte, günümüz liderleri tecrübelerini geleceğin lider adayları ile paylaştı.

Forumda tekstil, çimento ve enerji gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, ABD merkezli dünyanın en büyük yarı iletken üreticisi olan INTEL’in Türkiye, Afrika ve Ortadoğu Bölge Başkanı Çiğdem Ertem, eğitim dünyasının öncü kurumu Doğa Okulu CEO’su Bünyamin Çelikten, Türk Hava Yolları’nın yeni iş modeli olarak yapılandırdığı, 2008 yılından itibaren güvenli, hızlı ve kaliteli uçuş imkânı sağlayan AnadoluJET’in Genel Müdürü İbrahim Doğan ve gerçek bir başarı hikâyesine sahip ASKA Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan üniversite öğrencilerine ‘liderlik’ deneyimlerini aktardı. Doğa Okulu CEO’su Bünyamin ÇeliktenLider olmanın en önemli vasıflarından biri asla pes etmemektir” diyerek geleceğin liderlerine yol gösterdi.