ISPARTA'DAN SATRANÇTA 6 BİRİNCİLİK, 3 DERECE

Isparta Küçükler ve Yıldızlar Satranç Turnuvası'nda Doğa öğrencilerinden büyük başarı!

ETİKETLER : satranç eğitimi , ısparta doğa , doğa başarı , ilkokulda satranç , okullarda satranç turnuvası , satranç müfredatı , istanbul satranç turnuvası

Isparta Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan Isparta Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası, 24 - 25 Aralık ve 31 Aralık - 1 Ocak tarihlerinde yapıldı. Küçükler kategorisinde toplamda 139 sporcu, Yıldızlar Kategorisinde ise 36 sporcu organizasyona katıldı. Doğa Okulları Isparta Kampüsü ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin de yer aldığı turnuvada toplam 6 il birinciliği, 2 il ikinciliği ve 1 il üçüncülüğü alan öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

9 Yaş Kızlar İl Üçüncüsü - Defne Duru Türk
9 Yaş Genel İl Birincisi -  Bora Yarar