ISPARTA DOĞA KAMPÜSÜ'NDEN SATRANÇ BAŞARISI

Antalya Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası'nda Isparta Doğa Kampüsü Öğrencilerinden büyük başarı!

ETİKETLER : satranç turnuvası , başarı , milli takım , beyhan somalı , antalya satranç turnuvası , küçükler satranç şampiyonası , ısparta doğa kampüsü

Antalya Muratpaşa Belediyesinin sponsorluğunda Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda 29 ve 30 Ekim tarihlerinde düzenlenen satranç turnuvasında Isparta Doğa Kampüsü öğrencilerinden 9 Yaş Genel Kategorisinde Ahmethan Tahsin Erturan 6 galibiyetle 2.'liği, 11 Yaş Kızlar Kategorisinde Sudenaz Yalçın ise zor geçen maçlar sonucunda son tura tüm maçlarını kazanarak 1.'liği kazandı. Nehir Yalçın ise ikizinin arkasından 4 puanla aynı kategoride 2. oldu.

12 Yaş Kızlar Kategorisinde Nazire Yağmur Önel 5. olurken, Açık Yaş Kategorisine katılan 8 yaşındaki Bora Yarar son turda ikinci masaya kadar yükseldi. Son maçını kaybeden öğrencimiz 16. sırada başladığı turnuvayı çok iyi performansla 5 puanla 9. tamamladı. Açık yaşta yarışan 12 yaşındaki diğer öğrencimiz Samet Harun Özsaç ise rakiplerine karşı iyi performans göstererek son tur Kazakistanlı rakibiyle berabere kaldı ve 4.5 puanla 14. olarak turnuvayı tamamladı.

Tüm öğrenci ve antrenör öğretmenlerimizi tebrik ediyor, Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda başarılar diliyoruz.