İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ’NDEN t-MBA ÖĞRENCİLERİNE %25 BURS ve MUAFİYET SINAVINA GİRİŞ HAKKI

Doğa Koleji’ne özgü t-MBA öğrencilerine sağladığı fırsatlarla fark yaratmaya devam ediyor.

ETİKETLER : İstanbul Bilgi Üniversitesi , Edexcel , t-MBA Eğitim Modeli , t-MBA Exclusive , burs , muafiyet sınavı , t-MBA diploması

Edexcel onaylı t-MBA diploması alan öğrenciler İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden %25 burs ve muafiyet sınavına giriş hakkı kazanıyor.12.Sınıfta olan t-MBA Exclusive öğrencileri ise İstanbul Bilgi Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilecek muafiyet sınavına yönelik derslere katılma imkânı yakalıyor.

2014 yılında mezun olan ve Edexcel onaylı t-MBA diploması alan öğrencilerimiz 2014-2015 akademik yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin lisans ve önlisans programlarına kayıt yaptırırken %25 oranında burs kazanıyor. Bunun yanında öğrenciler İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenen muafiyet sınavına girip başarılı oldukları takdirde İşletmeye Giriş ve Uluslararası İlişkilere Giriş derslerinden muaf olabiliyorlar.

t-MBA kapsamındaki t-MBA Exclusive uygulamasına dahil olan Doğa Koleji 12. Sınıf öğrencileri İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin öğretim görevlileri tarafından verilen muafiyete yönelik derslere katılabilecek, muafiyete yönelik yapılacak sınava girebilecek ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin ilgili bölümünü kazanması halinde muafiyet sınavında başarılı olduğu dersten muaf tutulacaktır.

Edexcel     t-MBA    t-MBA Exclusive