İSTANBUL ÇOCUK SATRANÇ LİGİ'NDE DERECE YAPAN TAKIMLARIMIZ İLE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDAYIZ!

Topkapı kampüsümüz 2.lik, Bostancı kampüsümüz 2.lik, Ataşehir Incity kampüsümüz 3.lük elde ederek bizleri onurlandırmış ve Satranç Çocuk Ligi Türkiye finallerinde yarışma hakkı elde etmişlerdir.

ETİKETLER : Türkiye Satranç Çocuk Ligi , Doğa Okulu spor başarıları , Topkapı Doğa Koleji , Ataşehir Doğa Koleji , Çekmeköy Doğa Koleji , Bostancı Doğa Koleji

Türkiye Satranç Çocuk Ligi’nde İstanbul Avrupa yakasında Topkapı kampüsümüz ikincilik Anadolu yakasında ise Bostancı kampüsümüz ikincilik, Ataşehir kampüsümüz üçüncülük sağlayarak, Satranç Çocuk Ligi Türkiye Finalleri'nde yarışma hakkı elde ettiler. İki hafta boyunca dostluk, sevgi ve mücadelenin ön plana çıktığı satranç turnuvasında kürsü sevincini yaşayan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz. Türkiye Şampiyonası Finalleri’nde başarılarının devamını diliyoruz.

İSTANBUL ÇOCUK SATRANÇ LİGİ AVRUPA

FATİH KIRMIZI GRUP

TOPKAPI Doğa Okulu AVRUPA 2.

İSTANBUL ÇOCUK SATRANÇ LİGİ ASYA

ÜSKÜDAR GRUBU