İSTANBUL’UN HENTBOL ŞAMPİYONU DOĞA

Spora verdiği önem ve başarılarla adından söz ettirmeye devam eden İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji yine önemli bir başarıya imza atarak İstanbul Hentbol Şampiyonu oldu.

İstanbul Liseler Hentbol Şampiyonası Genç Erkekler finalinde Özel Pendik Final Akademi Anadolu Lisesini 33-13 mağlup eden İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Çamlıca Kampüsü Anadolu Lisesi İstanbul Hentbol şampiyonu oldu. Pandemi öncesi yapılan son Hentbol Şampiyonası’nda da Türkiye şampiyonu olan İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin hedefi bu yıl da Türkiye kupasını kazanmak.

Şampiyon öğrencilerİmiz madalyalarını İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Serhat Özeren’in elinden aldı. Öğrencileri tebrik ederek Türkiye kupasında başarılar dileyen Özeren, “Kurum olarak, öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında; sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerini zenginliğimiz olarak görüyor ve destekliyoruz” dedi.