IV. DOĞA KOLEJİ FİZİK OLİMPİYATLARI

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Doğa Koleji Fizik Olimpiyatları'nın ilk etabı 21 Kasım tarihinde gerçekleşti.2. etap için 275 öğrencimize başarılar dileriz.

Doğa Koleji Fizik Olimpiyatları, lise öğrencilerimizin fizik bilimine karşı ilgilerini artırmayı, akademik alt yapılarını güçlendirmeyi ve onları bu alanda çalışmalar yapmaya özendirmeyi hedefliyor. Tüm lise fizik müfredatını kapsayan Fizik Olimpiyatları'nın ilk etabı 21 Kasım 2023 tarihinde uygulandı. Birinci etap sınavları sonucunda sınav ortalamasının üstünde kalan ve her okuldan ilk üç sıralamasına giren öğrencilerimiz ikinci etap sınavına girmeye hak kazandı.

Fizik alanında kendini akademik olarak geliştirmek isteyen 986 öğrencimizden 1. etap sınavlarını başarı ile tamamlayan 275 öğrencimiz 2. etap sınavına girmeye hak kazandı. Bu zorlu süreçte öğrencilerimiz alanında uzman fizik öğretmenlerimiz tarafından olimpiyatlara hazırlandı.

Tüm lise öğrencilerimize 2. etap Doğa Koleji Fizik Olimpiyatlarında başarılar dileriz.