İZMİR KAMPÜSLERİNİN MUHTEŞEM LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİ İZMİR ARENA'DA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Koleji İzmir kampüslerinde ortaokul eğitimini tamamlayan 300'den fazla öğrenci İzmir Arena'da gerçekleştirilen liseye geçiş ve kep atma töreninde Doğa Ailesi'ne gurur dolu bir gece yaşattı.

ETİKETLER : mezuniyet , doğa koleji lise kampüsleri , kıvanç barlas , izmir arena , liseye geçiş töreni

4 Haziranda gerçekleşen muhteşem gece, saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Doğa Koleji Ege Bölge Koordinatörü Aziz Kıvanç Barlas, "Doğa Koleji olarak uyguladığımız sistematik ve araştırmaya dayalı eğitim modelimizle çocuklarımızı Fen ve Teknoloji Liselerimize ve Anadolu Liselerimizi hazırladık. Çocuklarımız, “Mutlu çocuk öğrenir, yetişkin olunca da üretir.” felsefesi ile alacakları ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkânına sahip olacaklar ve üniversite eğitimlerini yurtdışında sürdürebileceklerdir" dedi. Barlas, öğrencileri tek tek tebrik ederek velilere ve öğretmenlere de teşekkür etti.

İzmir Arena’nın muhteşem atmosferinde devam eden gecede tüm öğrenciler sahneye tek tek davet edilerek diplomalarını onurlandırıldı. Eğitimde devamlılığın sembolü olan bayrak flama devir teslim töreninin ardından tüm öğrencilerin sahneye çıkışı ve gurur dolu kep atma töreni tüm velilere duygusal anlar yaşattı. Dj performansıyla devam eden gecede tüm öğrenciler ve veliler gönüllerince eğlendiler.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, gelecek eğitim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.