İZMİR MAVİŞEHİR DOĞA OKULLARI BASKETBOL TAKIMIMIZ TÜRKİYE'DE SON 8 TAKIM ARASINA KALDI!

Basketbol Takımımız Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecek…

ETİKETLER : basketbol , spor , spor başarısı , izmir mavişehir doğa koleji , ortaokul , yıldızlar , türkiye şampiyonası , kıbrıs

Yıldız erkek basketbol kategorisinde İzmir 1.’si olarak bizlere büyük mutluluk yaşatan basketbol takımımız 16-19 Nisan tarihlerinde Isparta'da oynanan yarı final müsabakalarında oynadığı tüm maçları kazanarak Türkiye'de son 8 takım arasına kalmayı başardı. Takımımız 19-24 Mayısta Kıbrıs'ta düzenlenecek final maçlarında Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecek. Tüm sporcularımızı, antrenörümüz Leyla Çalışkan'ı ve beden eğitimi öğretmenimiz Hakan Bayrak'ı tebrik ediyor final maçları için başarılar diliyoruz.