KADIKÖY DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜ TİYATRO VE SİNEMA OYUNCUSU CANAN ERGÜDER’İ AĞIRLADI

Doğa Okulu Ortaokul Öğrenci Meclisi işitme engeli ile ilgili farkındalık kazandırmak ve ihtiyaç sahibi kardeşleri için cihaz yardımı için bu dönem çalışmalarına devam ediyor.

ETİKETLER : sessizliğime kulak ver , sosyal sorumluluk , proje , öğrenci meclisleri , destek , canan ergüder , oyuncu

Doğa Okulu ortaokul öğrencileri 2. dönem boyunca tüm çalışmalarını Sessizliğime Kulak Ver sosyal sorumluluk projesi için gerçekleştirecekler. Bu proje kapsamında Kadıköy Doğa Koleji öğrencileri ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu, başarılı aktris Canan Ergüder'i ağırladı.

Çocuklara, tüm insanları farklılıklarıyla, oldukları gibi kabul etmemizi, çünkü herkesin sahip olduğu farklılıklar ile özel olduğunu söyleyen oyuncu, onlara her zaman anlayışlı olmaları gerektiği söyledi. Sanat hayatı ve oyunculuk ile ilgili soruları cevaplayan başarılı oyuncu, oldukça keyifli bir söyleşiye imza attı. Kadıköy Doğa Koleji olarak Canan Ergüder’e projemize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Farkındalık kampanyamız adına sen de bize destek vermek için ortaokul öğrenci meclis öğrencileri ile ve ortaokul rehber öğretmenleriyle iletişime geçebilirsin.