KAHRAMANMARAŞ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Doğa Koleji tescilli eğitim kalitesini Kahramanmaraşlı öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

ETİKETLER : kahramanmaraş doğa koleji , serkan karabulut , dr. halil gürsoy , yeni kampüs , doğa koleji kahramanmaraş , basın lansmanı

Doğa Koleji ayrıcalıkları ve eğitim kalitesi yeni dönemde Kahramanmaraş'ta! Kahramanmaraş kampüsünün lansmanın yapıldığı toplantıya Doğa Koleji Lisanslı Okullar Direktörü Serkan Karabulut, okul kurucusu Dr. Halil Gürsoy ile Doğa Koleji yöneticileri katıldı.

Eğitim sektöründe bir anlamda standartları belirleyen kurum olarak eğitim kalitesinde başarıyı grafiğini her zaman yukarı taşımayı temel misyon edinen Doğa Koleji Kahramanmaraş’ta okul açıyor.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda açılacak Kahramanmaraş kampüsü ile birlikte Kahramanmaraş, akademik başarılarla adından söz ettirecek. Doğa Koleji Lisanslı Okullar Direktörü Serkan Karabulut, Açacağımız kampüsün  büyükşehirlerden farkı olmayacağı gibi, akademik başarılarıyla göz dolduran bir okul olacaktır.” dedi. Kampüs kurucusu  Dr. Halil Gürsoy ise Kahramanmaraşlı öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunacakları için oldukça gururlu ve heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Kahramanmaraş’ta Doğa Rüzgarı

Eğitimde kalite ve başarıya odaklanan Doğa Koleji zincirine, Kahramanmaraşlı öğrencilerin de katılmasından çok mutlu olduklarını dile getiren Doğa Koleji Lisanslı okullar Direktörü Serkan Karabulut; “Sağlam adımlarla eğitimdeki yatırımlarımıza devam ederek istikrarı elden bırakmadan büyüyoruz.” dedi. Karabulut, Kahramanmaraş’ta yeni açılacak kampüsün büyük şehirlerdeki kampüslerden hem fiziki hem de akademik olarak hiçbir farkı olmayacağını belirtti.

Karabulut, “Mutlu çocuk öğrenir, yetişkin olunca da üretir” felsefesiyle ilerlediklerini öğrencilerin başta bilim ve teknoloji olmak üzere kendi dünyalarını keşfetmesini sağladıklarını kaydetti. Karabulut, eğitim sisteminde yenilikçi yaklaşımlara dikkat çekerek tüm öğrencilere aynı kalitede öğrenim hakkı tanıdıklarını vurguladı. Doğa Koleji’nin eğitim kalitesini Anadolu’nun her yerinde yaygınlaştıracaklarını belirten Karabulut,  “Kahramanmaraş’ta Doğa rüzgarı esecek.” dedi.

Bir Okuldan Fazlası!

Doğa Kolejinin eğitim kalitesini Kahramanmaraş’a taşıyan 11.000 bin metrekare kapalı, 7500 metrekare açık alana 56 dersliğe sahip kampüste anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi verilecek. Kahramanmaraş Doğa kampüsü, geniş sosyal alanları, kapalı ve açık spor salonları, yüzme havuzu, kafeterya, görsel sanatlar, müzik, laboratuvarlar, kodlama-robotik atölyeleri, konferans salonu, drama, dans salonu, 3D dersliği, fen ve teknoloji laboratuvarı, bilgisayar dersliği, ekoloji bahçesi, buz pateni pisti, binicilik ve okçuluk kulübü ile  bir okuldan fazlasını sunuyor. Doğa Koleji Kahramanmaraş’ta, modern eğitim tekniklerini kullanarak ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlayarak başarı grafiğini yükseltecek.