KAMPÜSLER ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından organize edilen, tüm kampüslerimizden öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen münazara yarışmalarımız tamamlanmıştır. Kıyasıya bir rekabet ortamında gerçekleşen yarışmalarda öğrencilerimiz araştırmaları sonucu elde ettikleri argüman ve verileri jüri üyelerini etkilemek amacıyla ustaca sundu.

Kıyasıya bir rekabet ortamında gerçekleşen yarışmalarda öğrencilerimiz eleştirel düşünme, problem çözme, kendini ifade etme, yazılı ve sözlü iletişim kurma, sunum yapma becerilerini geliştirdiler. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve yarışmanın organizasyonunda emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.