KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ BAŞARILI OYUNCU VE YÖNETMEN ERCAN KESAL’IN KATILIMIYLA DEVAM EDİYOR!

Bahçeşehir 2 kampüsü öğrenci meclisi kampüste sanat seminerleri kapsamında başarılı oyuncu ve yönetmen Ercan Kesal’ı kampüslerinde ağırladı.

ETİKETLER : kampüste sanat , t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , sanat günleri , lisede sanat etkinlikleri , ercan kesal

Ege Üniversitesi Tıp fakültesi mezunu olan ünlü oyuncu, kariyerine 1984-1990 yılları arasında Ankara’nın kasaba ve köylerinde hekimlik yaparak başladı. 1990 yılında geldiği İstanbul’da özel sağlık sektöründe yer alarak; poliklinik ve tıp merkezleri kurdu. Halen,1997 yılında kurduğu Özel Okmeydanı Hastanesinin yönetim kurulu başkanlığını sürdürmekte olan Ercan Kesal’ın sinema serüveni N.B. Ceylan'ın "UZAK" filmindeki oyunculuğu ile başladı. Başarılı kariyer hayatı, oyunculuk ve yönetmenlik ile devam eden usta oyuncu ulusal ve uluslararası bir çok festivalde ödüller aldı.

Yoğun programına rağmen öğrenci meclisimizin davetini kırmayarak Bahçeşehir 2 kampüsümüze konuk olan duayen sanatçı, derin bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimize aktardı. İyi bir eğitim almanın altını çizen başarılı oyuncu konuşmasına “Çok şanlısınız iyi bir kurumda eğitim görüyorsunuz” sözleriyle devam etti. Öğrencilerimizin merak ettiği sorulara samimiyetle cevap veren sanatçı toplu fotoğraf çekimi ile semineri sonlandırdı.

Öğrencilerimize ilham veren konuşması için tekrar kendisine teşekkür ediyoruz.