KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ BU YIL DA BAŞLIYOR!

t-MBA Liderlik Akademileri kampüslerinde sanat dünyasının birbirinden önemli ve başarılı isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Duayen isimler deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını anlatmak için t-MBA öğrencileri ile bir araya gelecek.

ETİKETLER : kampüste sanat , t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , sanat günleri , lisede sanat etkinlikleri

t-MBA Liderlik Akademileri kampüslerine davet edecekleri sanat dünyasının başarılı isimlerini t-MBA öğrencileriyle buluşturacak. 1- 30 Mart tarihleri arasında tüm kampüslerimizde sanat alanında başarılı isimler öğrencilerimize mesleğin detaylarını ve deneyimlerini anlatarak yeni bir vizyon ile farklı bakış açıları katacak. Sanatta duayen isimler, deneyimlerini aktarmak ve kariyer yolculuklarını paylaşma için t-MBA öğrencileri ile bir araya gelecek.

Akademik eğitimin yanında sosyal alanlarda da öğrencilerini besleyen t-MBA Eğitim Modelinde, liderlik akademileri sanat seminerleri ile öğrencilerin yaratıcılık, yorumlama becerileri, eleştirel düşünme, gözlemsel beceri ve sosyal becerilerinin ortaya çıkmasında etkili olacak rol model seminer konuklarını öğrencilerimiz ile buluşturacak.