KANAL D VE CNN TURK’Ü ZİYARET ETTİK

Güneşli Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi, Meclis faaliyetleri kapsamında ülkemizin önemli medya kuruluşları olan Kanal D ve CNN TURK’u ziyaret etti.

ETİKETLER : güneşli doğa anadolu lisesi , cnnturk , kanald , Serdar Cebe , Cem Tekel , kimsesiz çocuklar , sosyal sorumluluk

Öğrencilerimiz Kanal D haber editörü Serdar Cebe ile görüşerek t-MBA Eğitim Modeli'ni, öğrenci meclisini ve şu an yılbaşı etkinliği kapsamında Güneşli Doğa Anadolu Lisesi tarafından yürütülen “Kimsesiz Çocuklara Yardım” sosyal sorumluluk projesinden bahsetti. Ayrıca 20 yıldır çeşitli medya kuruluşlarında çalışan savaş muhabiri Cem Tekel ile iş deneyimleri, medya ve gençlik üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Öğrencilerimize hayat tecrübelerini aktaran Serdar CEBE ve Cem TEKEL’e çok teşekkür ederiz.