Haber ve Etkinlikler

KARABÜK SAFRANBOLU KAMPÜSÜ

Doğa Koleji 2024-2025 eğitim-öğretim yılında Karabük’te açılıyor. Safranbolu’da Hilton Garden Inn otelde düzenlenen basın toplantısında Doğa Koleji Karabük Kampüsünün lansmanı gerçekleştirildi.


Safranbolu’da Hilton Garden Inn otelde düzenlenen basın toplantısında Doğa Koleji Karabük Kampüsünün lansmanı gerçekleştirildi.

Çeyrek asra yaklaşan eğitim tecrübesi ve Türkiye’nin en köklü, yenilikçi vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesinden aldığı güvenle; geleceğe aydınlık nesiller yetiştiren Doğa Koleji 2024-2025 eğitim-öğretim yılında Karabük’te açılıyor.

Doğa Koleji Karabük Kampüsünün 2024-2025 eğitim-öğretim yılı itibarıyla eğitime başlayacağının duyurulduğu toplantıda okulun eğitim vizyonu hakkında da bilgi verildi. Toplantıya Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Karabük İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, Lisanslı Okullardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Aydın, Pazarlama Direktörü Dr. Nurhan Sütlaş, Karabük Kampüsü Kurucusu Salih Aydın, Karabük Kampüsü Kurucu Temsilcisi Çağla Özdemir Aydın ve Doğa Koleji Akademik Koordinatörleri ile yöneticileri katıldı.



Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, Karadeniz Bölgesinin yönetim olarak önem verdikleri bir bölge olduğunu belirterek altıncı kampüsü açmanın heyecanını yaşadıklarını aktardı.
Alpözü, “Giresun, Ordu, Samsun, Zonguldak Ereğli, Çorum kampüslerimizden sonra Karadeniz’de altıncı kampüsümüzü açmanın heyecanı içerisindeyiz. Türkiye’nin her yerinde 100’ü aşkın kampüsümüzde öğrencilerimizle bir arada olmaktan ve Doğa’nın ayrıcalıklı eğitimi ile tüm öğrencileri buluşturmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Karabük’te açılacak olan Doğa Koleji, öğrencilere yüksek standartlarda eğitim imkânları sunacak ve onların akademik, sportif sanatsal ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunacaktır.” dedi.
Doğa Koleji Karabük Kampüsünde yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirileceğinin altını çizen Alpözü, Doğa Kolejinin Karabük’e önemli bir katma değer sağlayacağını ve Karabük’te başarı rüzgarlarının artık Doğa’dan eseceğini belirtti.
“Ülkemize değer katmak için çalışıyoruz”



Doğa Koleji Lisanslı Okullardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Aydın, “Doğa Koleji olarak yaratıcılığı ve yeniliği savunuyor, sunduğumuz yüksek standartlardaki eğitim ve hizmet kalitemizle öğrencilerimize, çalışanlarımıza ve ülkemize değer katmak için durmaksızın çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
Aydın, “Akademik alandaki başarıları, Doğa’ya özgü geliştirilen eğitim modelleri, yabancı dil eğitimi, sanat, spor ve sosyal faaliyetlerden oluşan 3S’i, alanında yetkin akademik kadrosu, özgün eğitim materyallerini oluşturması ve başarılı ölçme-değerlendirme sistemi gibi fark yaratan özellikleri Doğa Kolejinin tercih edilme sebeplerinin başında geliyor. Karabüklü öğrenciler, Doğa’nın fark yaratan eğitim metotları ile geleceğe en doğru şekilde hazırlanacak. Salih Aydın Karabük’te başarılı ve güvenilir bir isim. Bu markanın ailemize katılması bizleri çok mutlu etti.” dedi.



Aydınlık Nesiller Karabük’te Yetişecek

Karabük Safranbolu Kampüsü Kurucusu Salih Aydın ise “Türkiye’nin en itibarlı eğitim markası olan Doğa Koleji ailesine katıldığımız için mutluyuz. Amacımız memleketimiz Karabük’ün eğitim vizyonunu geliştirmek ve değiştirmek olacaktır. Geleceğin aydınlık nesillerini bu topraklardan yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Şehrimize hayırlı olsun!” dedi.  Aydın, okul öncesinden liseye kadar Doğa konsepti ile buluşacak Karabüklü öğrencilerin akademik başarısının artacağını belirtti.

Doğa Koleji Karabük Kampüsü Kurucu Temsilcisi Çağla Özdemir Aydın, “Hem bir veli olarak hem kurucu temsilci olarak Doğa ailesinin bir parçası olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum, çocuklarımız şimdi daha başarılı olacak.” dedi.

Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, “Karabük’ümüze Doğa Kolejinin hayırlı olmasını dilerken  genç iş insanı Salih Aydın’a da başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.





DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL