KARADENİZ’DE DOĞA KOLEJİ RÜZGARI

Doğa Koleji 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda Karadeniz Ereğli’de öğrencileri kaliteli eğitim ile buluşturacak.

ETİKETLER : karadeniz ereğli doğa koleji , ali rıza lüle , Doğa Koleji Karadeniz Ereğli , doğa koleji yeni kampüs , Ali Çataklı , Hülya Çataklı

Doğa Koleji Karadeniz Ereğli kampüsü gelecek dönemde açılarak Ereğlili öğrencilerle buluşmaya hazırlanıyor. Karadeniz Ereğli Doğa Koleji için yapılan basın toplantısına Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Karadeniz Ereğli kampüsü kurucuları Ali ve Hülya Çataklı, Doğa Koleji akademik kadrosu ve üst düzey yöneticileri katıldı. Akademik kadro, Doğa’yı anlatan sunumları ile Doğa Kolejinin eğitimde fark yaratan konseptleri, kaliteli eğitimin nasıl olması gerektiği  ve neler yapıldığı ile ilgili konukları bilgilendirdi. Lüle ise, Ereğli’ye dair eğitim hedeflerini paylaştı.

Doğa Koleji yeni dönemde açacağı kampüslere Karadeniz Ereğli’yi de ekleyerek Anadolu’da kampüs sayısını arttırmaya devam ediyor. İstanbul, Ankara gibi şehirlerde bulunan kampüslerinden, Anadolu’da bulunan okullarının, kampüs fiziki ve eğitim şartları hususunda hiçbir farkı olmadığını dile getiren Lüle, her öğrenciye aynı titizlikle yaklaştıklarını dile getirdi. Karadeniz Ereğli kampüsünde anaokulundan liseye eğitim verecek olan Doğa Kolejinin, lise birimi ise Anadolu ve Fen lisesi kısımlarından oluşacak.

Doğa’nın "Eğitimde Fark Yaratan" Konseptleri, Tercih Sebepleri Arasında

Doğa Koleji kendine özgü geliştirdiği eğitim metotları ve fark yaratan konseptleri ile Ereğlili öğrencilerin akademik başarısını arttıracak. Lüle, Ereğli kampüsünde dünyaya entegre bireyler yetiştireceklerini dile getirdi. Okullarda modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Lüle, “Ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı liderler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Doğa Kolejinde öğrenciler, küçük yaşta aldıkları İngilizce eğitimi, lisede Doğa’ya özgü t-MBA modeli, kodlama ve  robotik dersleri ile geleceğin liderleri olarak yetişiyor. Akademik alandaki başarıları, Doğa’ya özgü geliştirilen eğitim modelleri, yabancı dil eğitimi, 3S’i (sanat, spor, sosyal faaliyet), alanında başarılı akademik kadrosu, kendi eğitim materyallerini oluşturması gibi birçok özelliği Doğa Kolejinin tercih edilme sebeplerinin başında geliyor. Ereğlili öğrencilerin Doğa’nın fark yaratan eğitim metotları ile geleceğe doğru bir şekilde hazırlanacağının altını çizen Lüle, Ereğli’de olmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

Doğa Kolejinin yetkin akademik kadrosu ve eğitim yöneticileri, Karadeniz Ereğli basın toplantısı öncesi ve sonrasında Doğa Kolejinin eğitimde fark yaratan konsept ve ayrıcalıklarını paylaştı.

Karadeniz Ereğli Kampüsü

Karadeniz Ereğli Kampüsü, 9 dönüm arsa üzerinde 20.000 m2 kapalı alana kurulu en son teknoloji ile donatılmış derslik ve uygulama alanlarıyla eğitim imkanı sunuyor. Bünyesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve fen lisesi olmak üzere 5 farklı okul bulunan 1000 öğrenci kapasiteli kampüste, yarı olimpik yüzme havuzu, uluslararası standartlarda spor salonu, 500 koltuk kapasiteli konferans salonu, paten salonu, kodlama-robotik atölyesi, dans salonu bulunmaktadır.  Kampüste yer alan  Doğa Koleji konseptine uygun yeşil alanlar ile öğrenciler,  yalnızca akademik olarak değil sosyal olarak da tam donanımlı yetişme imkanı bulacaklar.