KARDEŞ OKUL PROJESİYLE BİTLİS‘E YARDIM ELİ

Acıbadem 2 Doğa Koleji'nden Bitlis'te bulunan Ovakışla Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na yardım eli uzandı.

ETİKETLER : Kardeş okul , sosyal sorumluluk , proje , yardım , acıbadem 2 , doğa ailesi , ilkokul , Ahlat , Bitlis

Acıbadem 2 Doğa Okulu öğretmenleri, öğrencileri ve velileri olarak, sahip olduklarımızın farkındayız. İyi şartlarda eğitim alabiliyoruz ve bunun için minnettarız. Ancak biliyoruz ki herkes bizimle aynı şartlara sahip olamıyor. Bu düşüncemizden yola çıkarak, çocuklarımızın empati yetilerini de geliştirmeyi amaç edinerek, bizim kadar şanslı olmayan minik kardeşlerimizin yüzünü güldürmek istedik. Böylece Ahlat/Bitlis'te bulunan Ovakışla Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan İngilizce öğretmeni Dilara Demirkol ile iletişime geçtik. Okullarındaki öğrenciler ve ihtiyaçları için 1,5 ay süren bir yardım kampanyası başlattık. Öğrencilerimiz ve velilerimizin desteği, İlkokul kademesi öğretmen ve öğrencilerinin de katkıları ile toplamda 20 koli yardım topladık. Kırtasiye malzemeleri, boyalar, oyun hamurları, oyuncaklar, kitaplar, kazaklar, montlar ve botlardan oluşan bu yardımlar bu hafta başında eksiksiz olarak gereken yere ulaştı. Öğrenciler çok mutlu oldu ve öğretmenler gönderilen yardımların birçok eksiği kapattığını söylediler. Hatta öğrencilerinin talebi ile gönderilen yardımlardan 6 koli oluşturarak, çevrede bulunan Suriyeli göçmen çocuklara yardım için dağıttıklarından bahsettiler. Doğa Okulu ailesi olarak, bu yüce gönüllü çocukların yüzünü biraz da olsa güldürebildiysek ne mutlu bize. Paylaşmanın sağladığı bu mutluluk ile bize destek veren herkese tekrar çok teşekkür ediyoruz ve gösterdikleri duyarlılıktan dolayı öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz.