KARTAL DOĞA OKULLARI KIŞ ŞENLİĞİ'Nİ BU YIL MALTEPE PARK'TA GERÇEKLEŞTİRDİ!

Kartal Doğa Okulu öğrenci meclisleri geleneksel hale gelen kış şenliğini bu yıl Maltepe Park'ta öğretmenlerimiz, velilerimiz ve Maltepe Park'ın tüm ziyaretçileriyle birlikte gerçekleştirdi.

ETİKETLER : Rengin Alkan , Semiha Es , Maltepe Park , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü , Doğa Okulu etkinlikleri , kış şenliği

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gerçekleşen etkinliğin teması "kadınlarımız" dı. 8 Mart’ta tüm kadınlarımızın bu özel günü kutlandı. Sergi bölümünde ilk Türk kadın savaş muhabiri Semiha Es'in fotografları sergilenirken stant bölümünde okulumuz öğrencilerinin hazırladığı mumlar, DNA kolyeleri ve cam süsleme sanatçısı Rengin Alkan'ın eserleri yer aldı. Ayrıca müzik ve ritim gruplarımızın verdikleri konserlerle hep birlikte keyifli dakikalar geçirdik. Kış şenliğimizde bize eşlik eden tüm ziyaretçilerimize ve katkılarından dolayı Maltepe Park'a teşekkür ederiz.