KARTAL DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜ ÇOCUK KİTABI YAZARI NAZLI ERAY İLE BULUŞTU!

Nazlı Eray ile Söyleşi...

ETİKETLER : nazlı eray , kartal doğa koleji , çocuk kitabı yazarı , Zülal Tannur , söyleşi

Yazarlığı ile hem ulusal hem uluslararası alanda birçok başarıya sahip olan Nazlı Eray, Kartal Doğa Koleji'nde öğrencilerle söyleşi ve kitapları için imza töreni düzenledi. Öğrenciler Nazlı Eray’ı severek okudukları kitaplarını yanlarında bulundurarak, içlerindeki kitap sevgilerini yansıtarak karşıladılar. Nazlı Eray, öğrencilerle yazarlık kariyeri ile ilgili çok değerli tecrübelerini paylaştı. Öğrencilerle yaptığı söyleşinin ardından geniş katılımlı bir imza programı gerçekleştirildi. Öğrencilerin kitaplara karşı ilgilerinin, okuma sevgilerinin yüksek olması Eray’ı çok mutlu etti.

Nazlı Eray’ın okullarına gelmesini sabırsızlıkla bekleyen öğrencilerden 7/A sınıfından Zülal Tannur, yazara karşı sevgisini ve ilgisini kendisiyle birebir görüşerek sunmak istedi. Görme engelli olan Zülal sorularıyla ve çalışmalarıyla Nazlı Eray’ı oldukça etkiledi. Zülal’le tanışmaktan oldukça memnun olan yazarımız ona yazarlıkla ilgili yol gösterici olmak istediğini belirtti. Söyleşi ve imza programının sonunda fotoğraf da çektiren ünlü yazar Nazlı Eray, gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyetini belirterek programı sonlandırdı.