KENDİMİ YENİLİYORUM, NESİL YETİŞTİRİYORUM PANELİ GERÇEKLEŞTİ!

ETİKETLER : Panel , Kendimi Yeniliyorum; Nesil Yetiştiriyorum , Güneşli Kampüsü , Salih Güney , Özge Hacıfazlıoğlu , Muhammet Öztabak , Coğrafya

Hayata geçirdiği eğitim projeleri ile Doğa okulları ülkemizin eğitim-öğretimine yön vermeye devam ediyor.

Doğa Anadolu Lisesi Coğrafya zümresi Güneşli Kampüsü’nde Aydın Üniversitesi ve Kültür Üniversiteleri’nin de katkılarıyla ‘’Kendimi Yeniliyorum; Nesil Yetiştiriyorum’’ panelini düzenledi. Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nesrin Kale’ nin moderatörlüğünde düzenlenen; Aydın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih Güney, Kültür Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özge Hacıfazlıoğlu, Kültür Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Muhammet Öztabak’ın panelist olarak katıldığı programda, sınıf yönetimi başlığı altında; etkili iletişim yöntemleri, öfke yönetimi, öğrenci-öğretmen psikolojisi, başarı ve motivasyon, kaygı vb. konular ele alındı.

Program katılımcıların konuyla ilgili kafalarındaki soruları panelistlere yöneltip tatmin edici cevaplar alması ile son buldu.