KIBRIS'TA ÖNEMLİ ZİYARET

K.K.T.C Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Doğu Akdeniz Doğa Koleji’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

ETİKETLER : özdemir berova , kıbrıs doğa koleji , doğa akdeniz doğa koleji

K.K.T.C Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Doğu Akdeniz Doğa Koleji’ni ziyaret etti. Doğu Akdeniz Doğa Koleji’nde sınıfları gezerek incelemelerde bulunan Berova, Gazimağusa’daki okulları gezme fırsatı bulduğunu belirterek, okulların yaşadığı sorunları dinlediğini söyledi. Berova, okul aile birliklerinin okullarla ilgili sıkıntıları anlattıklarını ancak yerinde görülmediği için algılamada bir takım sıkıntılar yaşandığını belirtti. Bu nedenle periyodik aralıklarla tüm bölgelerde mümkün olduğunca fazla okulu ziyaret etmek istediklerini ifade eden Berova, "Okullarımızın sorunlarını yerinde görmek niyetindeyim ki, çözüm önerilerimizi hazırlarken yerinde gördüğümüz olgulardan yaşadığımız algılamayla yapacağımız planlamanın daha olumlu olacağını düşünüyorum’’ dedi. Doğu Akdeniz Doğa Koleji Öğrencileri okulu ziyarette bulunan Eğitim Bakanı Özdemir Berova’ya çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu.