KOCAELİ DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN KIVANÇ VE BURAK ŞOV'U İZLEDİ!

Kocaeli Doğa Koleji'nden yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerden oluşan 300 kişi, 4 Kasım 2014 Salı akşamı İzmit Sabancı Kültür Merkezi sahnesinde yapılan Yetenek Sizsiniz Türkiye Birincisi Kıvanç ve Burak Şov'u izledi.

ETİKETLER : İzmit Sabancı Kültür Merkezi , Yetenek Sizsiniz , Kıvanç ve Burak Şov , illüzyon , şov , gösteri , mizah

Mizahla süslenerek sahnelenen illüzyon gösterilerini öğrenciler soluksuz izlediler. Doğa Koleji 2C Sınıfı öğrencisi Türker Gergin, 2D velisi Hakan Çetin, 4C velisi Rahşan Hepdurluk'un da yer aldığı performanslar seyircilerden büyük alkış aldı. Böyle güzel bir etkinliğe toplu katılıp kendilerini yalnız bırakmadıkları için Kıvanç Burak, Kocaeli Doğa Okulu ailesine sahnede teşekkür ettiler. Gecenin sonunda Okul Müdürü Ali Rıza Gündoğdu, Müdür Yardımcısı Uğur Beşer, sınıf öğretmenleri ve öğrenciler sahneye çıkarak Kıvanç ve Burak'a çiçek takdim ettiler. Kocaeli Doğa Okulu ailesi bu yıl böyle kaliteli birçok organizasyonlarda bir araya geleceklerini belirttiler.