KOSTÜMFEST'TE KOSTÜMLER YARIŞTI, JÜRI ZORLANDI!

Öğrenciler Kostümfest’te yaratıcılıklarını konuşturdu. Emel Acar’ın aralarında olduğu jüri seçim yapmakta zorlandı… Bostancı Doğa Okulu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kostümfest etkinliği, 27 Aralık 2013 günü yine büyük bir katılım ile düzenlendi.

ETİKETLER : Bostancı Doğa Koleji , Kostümfest , Emel Acar , defile , Doğa Okulu sosyal sorumluluk projeleri

Doğa Koleji Almanca bölümü tarafından hazırlanan bu seneki Kostümfest defilesi  Doğa Koleji  öğrencilerine  kapılarını açan İçerenköy CarrefourSa sponsorluğunda  yapıldı.  Sahne için büyük emeklerin verildiği etkinlikte alışveriş merkezi içindeki sahneye yürüyen merdivenlerle inen minikler, profesyonel mankenleri aratmayan sahne performanslarıyla beğeni topladı. İlkokul hazırlık sınıflarının dansları izleyenleri eğlendirirken, 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri  faklı  kostümlerle sahne alırken, geri dönüşümlü malzemelerle tasarladıkları kıyafetlerle büyüklerinden beğeni ve taktir topladılar. Öğrenciler 11 farklı grup halinde podyuma çıkarken, en son her gruptan birer kişi seçilerek finalistler belirlendi. Jüri üyeleri arasın bulunan Emel Acar ilk üçü ilan etmek sahneye çıktı. Öğrencilere diğer jüri üyeleri tarafından plaket verildi.  Etkinlikte elde edilen gelir ile tekerlekli sandalye alınarak, ilgili yerlere bağışlandı.