Haber ve Etkinlikler

KUMSALLARI TEMİZLİYORUZ

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü ortaokul öğrencileri gerçekleştirdikleri projelerle Bursa’da fark yaratmaya devam ediyor.

ETİKETLER : bursa özlüce okul , sosyal sorumluluk , çevre temizliği , bursa büyükşehir belediyesi , kumsallarımızı temizliyoruz
Öğrencilerimiz çevreye saygı mottosuyla Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Planlama ve Yapım Şube Müdürlüğü iş birliğiyle başlattıkları “Kumsalları Temizliyoruz” projesi kapsamında Gemlik Küçük Kumla sahillerini temizliyor.

Bursa Özlüce Kampüsü Rehberlik Bölümü tarafından hayata geçirilen bu proje ile öğrenciler Gemlik’te bulunan Küçük Kumla sahilindeki çöpleri hep birlikte temizleyerek Kumla halkının takdirini kazanıyorlar. Çevre bilinci yüksek bu proje sayesinde öğrencilerimiz teorik bilgileri uygulamaya dökerek okulların hayatın kendisi olduğunu bir kez daha göstermeyi hedeflemişlerdir. Aynı zamanda öğrencilerimiz sahillerin neden korunması gerektiğini sahilde yaptıkları temizlik sonrasında Doğa Koleji Rehberlik Bölümü Öğretmenleri ve Büyükşehir Belediyesi Çevre Mühendislerinden dinlemekteler.



Çevre bilinci yüksek projeler sayesinde çevrenin korunmasını, ekolojik hayatın devamını ve kurumlar arası iş birliğinin önemini kavramış oluyorlar. Geleceğin liderleri olma yolunda şimdiden hayata dokunan öğrencilerimizi bugünden yetiştiriyoruz.








 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL