Haber ve Etkinlikler

KUMSALLARI TEMİZLİYORUZ

Bursa Özlüce Kampüsü öğrencileri, Bursa Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Planlama ve Yapım Şube Müdürlüğü iş birliğiyle 6. Kumsalları Temizliyoruz Projesini gerçekleştiriyor.


Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü ortaokul öğrencileri gerçekleştirdikleri projelerle Bursa’da fark yaratmaya devam ediyor. Öğrencilerimiz çevreye saygı mottosuyla Bursa Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Sahil Planlama ve Yapım Şube Müdürlüğü iş birliğiyle başlattıkları “Kumsalları Temizliyoruz” projesi kapsamında Gemlik sahillerini temizliyor. Bu proje ile öğrenciler Gemlik’te bulunan Küçük Kumla sahilinde bulunan çöplerin hep birlikte temizleyerek Kumla halkının takdirini kazanıyorlar. Çevre bilinci yüksek bu proje sayesinde öğrencilerimiz teorik bilgilerin uygulamaya dökerek okulların hayatın kendisi olduğunu bir kez daha yaşayarak görecekler. Aynı zamanda öğrencilerimizi sahillerin neden korunması gerektiğini sahilde yaptıkları temizlik sonrasında Büyükşehir Belediyesi Çevre Mühendislerinden dinleyecekler.

Çevre bilinci yüksek projeler sayesinde çevrenin korunmasına, ekolojik hayatın devamına ve kurumlar arası iş birliğinin önemini kavramış oluyorlar. Geleceğin liderleri olma yolunda şimdiden hayata dokunan öğrencilerimiz bugünden yetişiyor.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL