KURTKÖY DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ BÜYÜK BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE İMZA ATTI

Öğrencilerimizin başından sonuna kadar kendi çabaları ile elde ettikleri gelir sonucunda Şanlıurfa'nın Örencik Köyü'nde bulunan Bakırkaçar İlkokulu ile görüşülerek eksikleri tespit edildi.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk projesi , Kurtköy Doğa Koleji , Hafiz Yedikardeş , Yağmur Şentürk , Doğukan Salduz , Bakırkaçar İlkokulu

Okul Müdürmüz Sayın Hafiz Yedikardeş, Meclis Başkanımız Yağmur Şentürk ve Sosyal Sorumluluk Başkanımız Doğukan Salduz temizlik, spor, ofis ve anaokulu malzemelerinden oluşan yardımlarını bizzat kendi elleriyle kardeşlerimize teslim ettiler. Beraber keyifli vakit geçirerek onların mutluluklarına ortak oldular. Öğrencilerimiz yaşadıkları bu gururun hayatlarına değer kattığını ifade ettiler.