KURTKÖY DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ, KARDEŞ OKULLARI ORHANGAZİ ORTAOKULU'NUN BAHAR ŞENLİĞİNE RENK KATTI

Kurtköy Doğa Okulu Öğrencileri, ilçesinde bulunan Orhangazi Ortaokulu’nun düzenlemiş olduğu bahar şenliğinde yüksek performans gösterdi.

ETİKETLER : kurtköy doğa koleji , müzik , bahar , şenlik , kardeş okul , orhangazi ortaokulu

Sene boyunca binbir emekle farklı alanlarda çalışmalar gösteren kulüp öğrencilerinin kazanımları ile organize edilen şenlik hayat buldu. Müzik grubunun şarkılarıyla başlayan etkinlikte, Orhangazi Ortaokulu öğrencileri yaşadıkları yoğun sınav dönemini unutarak, Kurtköy Doğa Koleji müzik grubunun şarkılarına eşlik ettiler. Ardından Karadeniz halk oyunları ekibimizin gösterisi öğrencilerin coşkusuna coşku kattı. Sihirbaz gösterisini merakla izleyen genç öğrenciler, şenlikte keyifli anlar yaşadılar.

Kurtköy Doğa Okulu öğrencileri, şenlik alanında kurdukları standlarda kendilerinden yaşça küçük olan kardeşleriyle birlikte hem zaman geçirmiş oldular hem de organizasyon tecrübelerini paylaşmış oldular. Katılımın yoğun olduğu şenlikte, ilçe milli eğitim şube müdürü, belediye başkan yardımcısı ve ilçe okul müdürleri stand alanlarını gezerek öğrencilerimizin neşesine ortak oldular.