LATİN VE STANDART DANSLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA ŞAMPİYONLUK

Latin ve Standart Danslar Türkiye Şampiyonası'nda öğrencimiz Atakan Çalık, Standart Gençler Kategorisinde 1.'lik alarak Türkiye şampiyonu oldu.

ETİKETLER : latin dans şampiyonası , başarı , atakan çalık , latin ve standart dans türkiye şampiyonası

Çok yönlü ve ayrıcalıklı eğitimimizle her alanda öğrencilerimizin yeteneklerini destekliyor, başarılarıyla gururlanıyoruz. Antalya Doğa Koleji 12. sınıf öğrencilerimizden Atakan Çalık, Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Latin ve Standart Danslar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olarak Milli Sporcu ünvanı aldı. Ülkemizi Avrupa ve Dünya şampiyonalarında temsil edecek olan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.