LİDERLİK AKADEMİSİ 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NDE FARKINDALIK YARATTI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Bostancı Kampüsü Liderlik Akademisi öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde anlamlı bir kampanya başlatarak ihtiyaçlı bir kişinin tekerlekli sandalyeye sahip olmasını sağladı.

ETİKETLER : dünya engelliler günü , liderlik akademisi , 3 aralık , bostancı doğa
"Hepimiz bir engelli adayıyız, birbirimizi anlarsak engelleri aşabiliriz" diyen öğrencilerimiz farkındalık yarattı.
Liderlik AKademisi öğrencilerimiz başlattıkları kapak toplama kampanyasına ilgi kısa sürede arttı. Hedefledikleri kapak sayısına ulaşan öğrencilerimiz ilçe mahaller muhtarı ile görüşerek ihtiyaç sahibi bir vatandaşı belirlediler. . Sınıflar arası ödüllü yarışma olarak başlayan kampanyada okul öğrencilerimiz gösterdikleri duyarlılıkla hem farkındalık yarattı hem de ihtiyaç sahibi bir vatandaşımıza destek oldular.