Haber ve Etkinlikler

LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPI

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki kampüslerinden t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.


Geleceğin liderlerini bugünden hazırlayan Doğa Koleji alanında uzman eğitmen ve akademisyenleri öğrencileri ile buluşturdu. Seçimlerde büyük mücadele vererek t-MBA Liderlik Akademisi’nde yer almaya hak kazanan öğrenciler Eğitim Kampı’na katılarak sertifikalı eğitimler aldı. 3 gün süren Eğitim Kampı, Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman’ın açılış konuşması ve “Hayat Boyu Öğrenme” eğitimi ile başladı.

 

Eğitim Kampı ilk gününde Teknoloji Yazarı ve Trend Avcısı M.Serdar Kuzuloğlu, “Metaverse - Dünyadaki Dönüşüm ve Trendler” konulu sunumu ile öğrencilerimizi son teknoloji ile buluşturdu. İkinci gününde yoğum eğitim programı ile yaşamı boyunca yeni fikirler ve inovasyon peşinde koşmuş TÜMMİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve nam- ı değer hayalperest Bülent Kavaklı da “Metaverse, NFT ve Blozincir” anlatımı ile başladı. Kamp, Taze fikir Group Başkan Yardımcısı Murat Koçuk, Yapay Zeka anlatımı ile devam etti. Ardından Dr. Ramazan Kurtoğlu “Yeni Dünya Düzeni, Sanal Para ve Sentetik İnsan” sunumu ile öğrencilerimize değerli bilgiler aktardı. Öğrencilerimiz, Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ege Yazgan’dan Finansal Okuryazarlığı dinledi. Prof. Dr. Itır Erhart “Sosyal Girişimcilik ve Yenilikçilik” üzerine öğrencilere kıymetli bilgiler aktadır. İnteraktif geçen eğitim oturumlarında Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu “İletişim ve Network” un önemini anlattı. Sosyal Sorumluluk projelerine önem veren Doğa Koleji bu sene öğrencilerde Atık ve Atıl Yönetimi üzerine bilinçlendirme ve farkındalık yaratmayı hedeflediğinden Evreka Sürdürülebilirlik Müdürü Edanur Karabıyık öğrencilerimizle bir araya geldi. Eğitim Kampı’nın son günü Evreka CEO’su Umutcan Duman’ın girişimcilik hikayesi ve girişimciliğe yaptığı önemli vurgu ile eğitimler son buldu. Gündüz eğitimlerin akşam eğlencenin yaşandığı Eğitim Kampı Programı sertifika töreni ile sona erdi. Öğrencilerimiz edindikleri güncel bilgiler ışığında kampüslerine daha vizyoner dönerek projelerini hayata geçirmeye başlayacaklar.
















 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL