LİDERLİK AKADEMİSİ ONLINE SANAT SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi sanat dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Duayen isimler online gerçekleşecek seminer organizasyonlarında deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını anlatmak için öğrencilerimiz ile bir araya gelecek.

ETİKETLER : kampüste sanat , t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , sanat günleri , lisede sanat etkinlikleri , liderlik akademisi , online sanat semineri
1- 30 Mart tarihleri arasında lise kampüslerimiz t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri organizatörlüğünde sanat alanında başarılı isimleri öğrencilerimiz ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Rol model isimler mesleğin detaylarını ve deneyimlerini anlatarak öğrencilerimize yeni bir vizyon ve farklı bakış açıları katacak. Sanatta duayen isimler, deneyimlerini aktarmak ve öğrencilerimizin sorularını cevaplamak için öğrencilerimiz ile bir araya gelecek. Akademik eğitimin yanında sosyal alanlarda da öğrencilerini besleyen t-MBA Eğitim Modelinde, liderlik akademisi sanat seminerleri ile öğrencilerin yaratıcılık, yorumlama becerileri, eleştirel düşünme, gözlemsel beceri ve sosyal becerilerinin ortaya çıkmasında etkili olacak rol model seminer konuklarını öğrencilerimiz ile buluşturacak.