Haber ve Etkinlikler

LİDERLİK AKADEMİSİNDE SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

Demokratik seçim süreciyle oluşan Liderlik Akademisi mülakat süreci ile belirleniyor. Kıyasıya rekabet başladı!


Türkiye’de sadece Doğa Kolejinde uygulanan ve işletme yüksek lisansını liseye indirgeyen eğitim modeli t-MBA, Liderlik Akademisi yapılanması ile öğrencileri iş dünyasına hazırlıyor. Liderlik Akademisi seçimlerine aday olmak isteyen öğrenciler, belirlenen başvuru formunu doldurarak başvuruda bulundular.



Başvuruların sonucunda, aday öğrenciler seçici kurul tarafından mülakata çağrılarak seçim vaatleri anlattı. Komite, adayların liderlik yeteneklerini ve sorun çözme becerilerini ölçerek öğrencilerin topluma fayda sağlayacak proje ve fikirlerini dinledi. 3 gün süren mülakat süreci sonunda en iyi performans gösteren adaylar propaganda çalışmaları ile seçim vaatlerini okul arkadaşlarına anlatacak ve onlardan oy isteyeceklerdir.

Öğrencilerimiz yaşadıkları mülakat sürecinde kendini doğru ifade etmeyi, beden dilini doğru kullanmayı ve özgün düşünerek fark yaratmanın önemini kavradı. Belirledikleri seçim vaatleri ile yaratıcılıklarını geliştiren ve toplumsal sorunlara çözüm üretmeye çalışan öğrencilerimiz güven duygusu inşa etmeyi deneyimleyerek öğrendi. Türkiye geneli tüm kampüslerimizde mülakat komitesinin aday gösterdiği öğrencilerimiz şimdi propaganda sürecine hazırlanıyor. Tüm adaylarımıza başarılar dileriz.














 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL