LİSANSLI VE MİLLİ SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ!

Doğa Okulları'nın genç sporcuları Milli Takımlarda başarıdan başarıya koşuyor! Vizyonunda kaliteli ve kültürlü sporcu yetiştirmek olan okulumuz ülkemiz sporuna katkıda bulunmaya devam ediyor.

ETİKETLER : doğa okulu spor başarıları , okul sporları , milli takımlar

Bu eğitim döneminde Doğa Okulları bünyesinde, bu eğitim döneminde çeşitli spor federasyonları çatısı altında faaliyet gösteren 2802 lisanslı sporcu eğitim görüyor. Bu öğrencilerimizden 176 tanesi ulusal takımlarımızın formasını da giyerek milli sporcu olma onuruna erişmiş durumda...

Doğa Okulları; öğrencilerine sunduğu eşsiz sportif imkanlarla onların spora olan yatkınlıklarını ve yeteneklerini pekiştiriyor. Daha okul öncesi dönemde başlayan ve sporu sevdiren Doğa Okulları, ilköğretim 3. sınıftan itibaren öğrencilerini branşlaşmaya yönlendiriyor. Kürekten snowboarda, badmintondan biniciliğe kadar her spor dalında faaliyet gösteren öğrencilerimiz Türkiye ve dünya çapında pek çok başarı elde ediyor.