LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ İLK ETABI TAMAMLANDI

Doğa Okulları Liseler Arası Akıl Oyunları'nın ilk etabı 9. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla tamamlandı.

ETİKETLER : liseler matematik yarışması , akıl oyunları , doğa lise eğitimi , doğa okulları yarışma

14 Aralık 2016 Çarşamba günü bütün kampüslerimizdeki 9. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile Akıl oyunları yarışmasının 1. etabını uyguladık. Toplam 3.027 Doğa öğrencisinin katılımıyla gerçekleşen etapta öğrencilerimiz, zihinsel kapasiteleri ve becerilerini akıl oyunları ile geliştirerek hem eğlenceli vakit geçirdi hem de analitik düşünme teknikleri ile  çoktan seçmeli sorulara yanıt vererek ter döktüler.

Değerlendirme aşamasından sonra her kampüsten ilk üçe giren öğrencilerimiz okul takımını oluşturarak 2. etaba geçmeye hak kazanacak.13-17 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 2. etap e-Doğa üzerinden online yapılacak ve 9 bölgeden finalistler takımlar seçilecek.